"Ontwikkel een key visual voor een Europees samenwerkingsproject dat zich richt op de groei van cleantech door innovators te koppelen aan corporates." 
Sommige projecten hebben meerdere verhalen in zich. Dan is het niet eenvoudig om 'het verhaal' uit te beelden. Dit kan immers op verschillende manieren. Daarom zetten wij in het proces in op de activatie van alle betrokkenen. Op die manier creëren we een eigen gezamenlijk verhaal dat de lading dekt. Voor ons werkproces betekent dit dat wij van grof naar fijn werken. We starten met drie ruwe concepten die elk een eigen benadering hebben. Door in meerdere rondes concepten te bespreken, aan te passen en opnieuw voor te leggen werken we naar een geco-creëerde key visual. 
In het geval van SCALE-UP een visual die laat zien dat de verbinding tussen vijf cleantech clusters centraal staat. Met de focus van de clusters om een beeld te geven van de inhoudelijke scope en de iconen van de regio's op de achtergrond om meer lading te geven aan de regio's zelf. Dit alles om innovators helpen te groeien (scale up) door hen te koppelen aan de behoeften van corporates. 

Dit vind je misschien ook interessant:

Back to Top