Wij zijn beleidsmarketeers.
Wat maakt een verhaal een goed verhaal? Een sterk concept, de juiste content en een gelikt design. Een goed verhaal maak je bovendien niet alleen en op afstand, maar samen. In co-creatie vergroten wij het succes van projecten, programma's en afdelingen. Dat doen wij het liefst op onderwerpen die vragen om verandering. Verandering van organisaties en verandering naar de wereld van morgen.​​​​​​​
Dit zijn wij. 
Anno 2019 is ook de arbeidsmarkt niet meer zoals 'vroeger'. Wij werken graag samen met andere professionals om zo tot een betere dienstverlening te komen. Wie wij zijn? Harald en Daniel. Wie zijn die andere professionals? Studio D (Arnhem), Pony Design Club (Rotterdam) en Purple Carrot Creatives (Delft). 
Over Harald
Harald is opgeleid als bestuurskundige en is ruim 10 jaar aan het werk in het economische domein. In 2010 viel het kwartje. Vanuit overzicht een handelingsperspectief creëren. Dat doet Harald het liefst. Door verbanden inzichtelijk te maken en uit te tekenen. Zodat iedereen begrijpt wat er te doen staat. 
Over Daniel
Daniel is onze junior beleidsmarketeer. Zaken die er écht toe doen toegankelijk maken. Dat is waar het Daniel om gaat. De oplossing: inhoudelijke kennis combineren met spraakmakend design. Een mooie match met Buro Blonk. Daniel werkt mee aan de projecten en laat de website en social media spreken.
Back to Top