"Help ons bij de positionering van een gezamenlijk project waarbij alle verschilllende belangen worden gerespecteerd en een onafhankelijke 'tone of voice' ontstaat."
Zo hebben wij ook de vraag geïnteresseerd van het project waarin koplopers in de offshore wind, Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam gezamenlijk werken aan een unieke positionering van hun regio. De coalitie zet zich de komende tijd in om vanuit de kansen voor offshore wind en de goede uitgangspositie van Rotterdam het economische cluster krachtig te positioneren als ‘Rotterdam Offshore Wind Delta’.  
De Rotterdamse coalitie van koplopers heeft zich tijdens de beurs ‘Offshore Wind Energy 2017′ in Londen voor het eerst gepresenteerd. Buro Blonk mocht voor dit optreden een aantal producten ontwikkelen. Met een interactieve powerpoint konden de bezoekers het verhaal van de Rotterdam Offshore Wind Coalition ontdekken. Verder waren de beursstand, visitekaartjes en brochures allemaal in dezelfde stijl ontwikkeld met een belangrijke boodschap: Generating Shared Success. 
Download de brochure.

Dit vind je misschien ook interessant:

Back to Top